Biografia | Els que parlen de la meva música |La meva música | Contactar | Idiomes

Els que parlen de la meva música

Miquel Farré

BARCELONA
Xavier Montsalvatge, La Vanguardia: "El recital de Miquel Farré va donar lloc a apreciar un cop més l'alt valor d'aquest intèrpret. Sempre aconsegueix suscitar en tots la impressió que estem davant d'un autèntic concertista. Com a tal es manifesta per la força i brillantor de la seva tècnica, per la manera com entén cada obra, a la qual dóna la seva justa dimensió."

MADRID
Antonio Gallego, Academia de Bellas Artes de San Fernando: "L'art de Miquel Farré és el d'un autèntic mestre. La tècnica, molt sòlida, o el refinament sonor, estan al servei del que és veritablement important, que és la recreació integral de les obres que interpreta."

A CORUÑA
Julio Andrade, Ideal Gallego: "En resum, una gran tècnica posada al servei de l'expressió."

ZARAGOZA
Emilio J. Quero, Heraldo de Aragón: "Un sobri i elegant Miquel Farré…"

PALMA DE MALLORCA
Aguiló de Cáceres, Diario de Mallorca: "Miquel Farré va demostrar la seva indiscutible capacitat tècnica junt amb una dicció impecable."

PARÍS
Gérard Condé, Le Monde: "Miquel Farré, intèrpret privilegiat de Frederic Mompou..."

COLMAR (FRANÇA)
C.F., L'Alsace-Estrasbourg: "La nit ha permès al públic de Colmar descobrir un pianista extraordinari en Miquel Farré."

PITEA (SUÈCIA)
Erik Forsgren, Norrbottenskuriren: "Un gran pianista català ha visitat Pitea. A la sonata de Liszt, Miquel Farré va demostrar tota la seva gamma de recursos sonors… des de la suavitat fins a la violència. Va ser dinàmic i intens."

NOVA YORK
Carleton Sprague Smith, Spanish Institute: "Miquel Farré és un pianista de primera classe que va interpretar amb destresa magistral i sensibilitat poc habitual."

SAN FRANCISCO
Heuwell Tircuit, San Francisco Chronicle: "Miquel Farré és un artista excepcional a tots nivells. Farré és un tècnic immaculat, totalment en control tant del color com de les notes. Rarament hom pot escoltar una impecabilitat així, en què absolutament cada nota és al seu lloc. Va ser sobrenatural."